Suomen Tuulileijona Oy myy ja markkinoi laajaa valikoimaa huokoisia puukuitulevyjä, joiden pääkäyttökohde on rakentaminen. Pûssissa ja Pärnussa sijaitsevien tehtaiden tuotantokapasiteetti on yli 120.000 m3 vuodessa.

Suomen Tuulileijona Oy perustettiin vuonna 2013, jolloin Suomen Kuitulevy Oy ja Skano Group AS solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen koskien huokolevymyyntiä ja markkinointia Suomessa. Tätä tarkoitusta varten Suomen Kuitulevy Oy perusti tytäryhtiön Suomen Tuulileijona Oy:n. Perustettu yhtiö on Suomen Kuitulevy Oy:n täysin omistama yritys. Aiemmin Pihlavan tehtaalla valmistetut Tuulileijona, Runkoleijona, Huokoleijona ja Remonttileijona valmistetaan Suomen Kuitulevyn resepteillä Skanon uudella tehtaalla Virossa.

Laatua perinteellä

Kuitulevyä on valmistettu Virossa jo vuodesta 1968 lähtien. Vuosikymmenien aikana tuotantotekniikka, tuotteet ja niiden loppukäyttötavat ovat kehittyneet merkittävästi. Tästä huolimatta kuitulevyn perusidea on säilynyt samana: lähes kokonaan ilman lisäaineita toimivassa tuotantoprosessissa hyödynnetään raaka-aineena muun puuteollisuuden sivutuotteita. Tämän ansiosta kuitulevyssä säilyvät, ja jopa paranevat, kaikki puun hyvät ominaisuudet. Huokoiset puukuitulevyt ovat puhtaita, terveydelle turvallisia, niillä on erinomaiset kosteudenkesto- ja lujuusominaisuudet ja rakennusmateriaaleina ne ovat hengittäviä ja lämpöä eristäviä.

Palveluksessasi!

Sitoutuminen laadun ja asiakaspalvelun jatkuvaan kehittämiseen on tehnyt Leijona-tuulensuojalevyistä luotetun ja tunnetun tuotemerkin. Tästä ovat osoituksena pitkäaikaiset asiakassuhteet teollisten loppukäyttäjien ja rakennustarvikekaupan kanssa.