Luonnollisen koostumuksensa johdosta huokoiset Leijona-tuulensuojalevyt  ja perushuokoiset ovat turvallisia ja laadukkaita myös sisätiloissa. Ne täyttävät selvästi rakennusmateriaalien vaativimman päästöluokan M1.

Puu koostuu selluloosakuiduista, jota sitoo yhteen puun oma vahva liima-aine, ligniini. Ligniiniä on puussa yleensä 20-30% ja se saa aikaan puun tyypillisen kellertävän värin sekä puumaisen kovan rakenteen. Juuri ligniinin määrän suuruus erottaa puun ruohovartisesta kasvista.  

Levyjen valmistusprosessissa puun ligniiniä hyödynnetään tehokkaasti. Vähäisen liimamääränsä ja luonnollisen koostumuksensa ansiosta ne ovat puhtaimpaa M1-luokkaa; ne ovat turvallisia, luotettavia ja laadukkaita.

Puhtautensa ansiosta levyjä voi käyttää huoletta myös sisätiloissa, esimerkiksi Runkoleijona sopii hyvin sisätilojen remontointiin ja sisälämmöneristeeksi.

Hyvä sisäilmasto edellyttää sisäilma-asioiden huomioon ottamista suunnittelun, rakentamisen ja käytön kaikissa vaiheissa. Sen lopulliseen laatuun vaikuttavat monien muiden tekijöiden ohella sisätilojen rakennusmateriaalit.

Rakennusmateriaalien päästöluokitus esittää vaatimukset tavanomaisissa työ- ja asuintiloissa käytettäville materiaaleille hyvän sisäilman laadun kannalta. M1-merkki kertoo vähäpäästöisyydestä.

Luokituksessa rakennusmateriaalit jaetaan kolmeen luokkaan, joista M1 on paras. M1-merkki kertoo, että tuote on testattu puolueettomassa laboratoriossa ja, että se on vakioiduissa testiolosuhteissa täyttänyt neljän viikon iässä M1-luokalle asetetut vaatimukset.